ponedeljek, 2 oktobra, 2023
DomaLokalnoV&F: S ponedeljkom zapora do predvidoma konca aprila

V&F: S ponedeljkom zapora do predvidoma konca aprila

Na Andrijaničevi cesti bo na odseku med križiščem pri Ločenskem mostu in krožiščem »Tabletka« od ponedeljka, 7. marca 2022, vzpostavljena popolna zapora vozišča v smeri krožišča »Tabletka«. Zapora bo postavljena v sklopu gradbenih del preureditve križišča pri parkiriščih investitorja tovarne zdravil Krka, d. d., potekala pa bo predvidoma do konca aprila. Obvoz bo urejen po Šmarješki cesti.

Popolna zapora bo veljala za promet po Andrijaničevi cesti iz smeri Ločne proti Bršljinu in avtocestnemu priključku Novo mesto-vzhod, postavljena pa bo na odseku od križišča Andrijaničeve ceste s Šmarješko cesto do krožišča »Tabletka«. Promet iz smeri Bršljina in avtocestnega priključka Novo mesto-vzhod proti Ločni bo potekal kot običajno.

Po zaključenih delih bo na Andrijaničevi cesti pri parkiriščih tovarne zdravil Krka nastalo semaforizirano križišče, sistem delovanja semaforjev pa bo medsebojno usklajen s semaforji križišča pri Ločenskem mostu. Na Andrijaničevi cesti bo v smeri Ločne urejen dodatni pas za zavijanje v desno na novo parkirišče tovarne zdravil, priključka obeh parkirišč na Andrijaničevo cesto pa bosta razširjena in bosta imela posamična pasova za vključevanje v promet v smeri krožišča »Tabletka«.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča