V&F: 2. CKMF pred vikend vreliščem

0
75

Na 2. Castle Kolpa Music Festivalu, ki bo potekal do 4. avgusta v Fari v Kostelu, se je pričel. Tudi včeraj je bilo brez dežja in so se udeleženci kopali tako v sončnih žarkih, kot tudi v lepo ohlajeni Kolpi! Čez dan so se lahko obiskovalci zabavali ob akro jogi, delavnicah, »vodnem nogometu«, stand up nastopih, podobno pa bo tudi danes, saj se program in razpoloženje na festivalu naraščajo v pravo, pozitivno festivalsko smer sproščenega vzdušja in nebrzdane zabave. Sinoči so navdušili DUB FX, Skindread, Elvis Jackson, Noctiferia, Goran Bare & Majke in pa Irdorath, na elektronskem odru pa Sander Van Doorn, Jimmy Clash, Petar Dundov, Sasha Mikac in drugi.

VIDEO: 2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVAL, DolenjskaNews

VIDEO: 2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVAL, DolenjskaNews

Gepostet von Dolenjskanews am Freitag, 2. August 2019

Nocoj pa se obeta velik praznik vrhunskih skupin: Dragon Stageu bodo zaznamovali nastopi domačih rock velikanov Siddharta, jamajške reggae skupine Inner Circle, slovite hrvaškePsihomodo Pop, vsem znanih domačih punk rock legend Pankrti, nato Multiballin Back Ivy, na elektronskem odru Arena Experience pa bo nastopil sloviti Jay Hardway, ob njem pa Galoski, Avadox, Saberz, Sid Cisse in drugi.      

Sobotni (3. avgust) veliki finale festivalskega programa bo na glavnem odru, Dragon Stageu, pripadel sloviti hrvaški skupini Parni Valjak, ameriški metal skupini Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura),sloviti angleški rapcore, dub, dancehall in ragga skupini Asian Dub Foundation,nato La Fanfarria Del Capitan (Argentina), Captain Morgan’s Revenge in Jaja Bojz. Arena Experience pa bo gostila slovitega domačega, svetovno znanega didžeja Umeka, ob njem pa bodo nastopili še Sylvain, Veztax, Wattex, TGW, Busta Row in drugi.

Še vedno so na voljo festivalske vstopnice, kot tudi enodnevne, tako da – več kot vabljeni na letošnji, že 2. Castle Kolpa Music Festival v Faro v Kostelu! Vstopnice so na voljo na povezavi www.eventim.si, na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na bencinskih servisih Petrola!

(foto: Robert Kokol/Foto Asja)

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj