V&F: 9. PR teater v znamenju ritma kreativnosti

0
349

Začelo se je novo študijsko leto, ki so ga na svojstven način obeležili člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Ob tej priložnosti so pripravili t.i. flashmob, ki je tudi najava PR teatera -novembrske enodnevne študentske konference. Za plesno koreografijo so poskrbeli plesalci Plesnega studia Novo mesto. Video sta posnela študent Inštituta in akademije za multimedije Aleks Vuga in študent Naravoslovnotehniške fakultete Žiga Koren.

Ko govorimo o društvu z najtežje izgovorljivo kratico, govorimo o Študentski sekciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS). Gre za neprofitno društvo, ki je del Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS). Društvo sestavlja 75 aktivnih mladobudnih, kreativnih in samoiniciativnih študentov z vseh smeri komunikologije, ki so vedno na preži in skrbijo, da se kolesja društva, ustanovljenega že leta 1998 nikoli ne ustavijo. Društvo na enem mestu združuje znanje s področja promocije in odnosov z javnostmi, partnerstev, izobraževanja in internega komuniciranja, ki ga skozi številne projekte in izobraževanja podaja svojim članom. ŠS PRSS je društvo, kjer noben trud ne ostane neopažen, nobena ideja ne ostane le na papirju in nobeno druženje ne ostane brez smeha ter zabave.

Predsednica društva je Ajda Cedilnik, podpredsednica je Satin Papež. Člani v društvu delujejo v 4 področjih: interno komuniciranje (vodja Marko Grahovac), promocija in PR (vodja Ina Unuk), partnerstva (vodja Alja Roškar) in izobraževanje (vodja Lara Begič).

ŠS PRSS bo letos organiziral že 9. PR teater, ki je hkrati društevni največji projekt.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ssprss/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ss_prss/

SPLETNA STRAN: http://ssprss.si/

 

9. PR teater v znamenju ritma kreativnosti

PR teater je enodnevna študentska konferenca, ki jo že devet let zapored organizira Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Vsako leto se v novembru odvija na Fakulteti za družbene vede in je namenjena predvsem študentom (in tudi ostalim), ki se zanimajo za svet komunikacije, odnosov z javnostmi, marketinga, oglaševanja, itd.

PR teater predstavlja okno v svet komunikološke stroke in priložnost za študente, da se spoznajo z ljudmi in delom, ki ga opravljajo. Prav tako je namenjen povezovanju ter sklepanju novih prijateljstev in poznanstev.

Letošnji PR teater se bo odvil v ritmu kreativnosti.  Vsi smo nenehno v iskanju svojega ritma, redko kdo pa ve, da je potrebno zaplesati izven okvirjev, da bi ga lahko našli. Ritem je v nas in je del nas. Ne držimo ga v rokah, lahko pa ga začutimo, slišimo in ustvarimo. Vsak gib, ki ga naredimo v stroki odnosov z javnostmi je del celote. Celote, ki predstavlja naše delo in ideje ter zastopa naš kreativni proces. Skozi kreativnost nastaja nekaj novega, od začetka do končnega izdelka pa nas ločijo raznovrstni koraki, ki skupaj spišejo koreografijo ustvarjanja.

15. novembra bomo na Fakulteti za družbene vede, tako zaplesali na ritem kreativnosti, se zazibali v dinamiki komuniciranja in stopili na oder, ki združuje edinstven pogled na svet odnosov z javnostmi, kjer je edino pravilo, da pravil ni.

Vse študente in druge navdušence nad svetom marketinga in odnosov z javnostmi vabimo, da skupaj z nami zaplešete v ritmu kreativnosti!

V namen promocije smo se letos odločili izvesti #flashmob tam, kjer je naša ciljna publika: pred Fakulteti za družbene vede, na Prešernovem trgu in na Slovenski cesti.

V organizacijski ekipi so člani razdeljeni v različna področja: logistika (vodja Katarina Oblak), digital (vodja Satin Papež), PR (vodja Tajda Koblar), sponzorstva (vodja Alja Roškar), program (vodja Ajda Cedilnik) in kreativa (vodja Lara Begič). Vodja projekta je Kristina Zidar.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/prteater/?ref=br_rs

INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/pr_teater/

SPLETNA STRAN: www.prteater.si

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj