V&F: ‘Leoni in Leonide’ z imenitnim uvodom v DP. Prideš?

0
200

Gimnastično društvo Novo mesto – GYM, je pripravilo čudovit telovadni večer pred tekmami državnega prvenstva. Okoli 220 mladih telovadk in telovadcev je v Štukljevem letu pripravilo nepozabno prireditev za svojce, starše in najbližje, ki bodoče Leone in Leonide podpirajo na njihovi športni poti.

Imenitna estetika giba, akrobatike in discipline, ki je bila tokrat prilagojena oz. prirejena za domače oz. brez strogega sodniškega očesa, je navdušila zbrane v novomeški Športni dvorani Leona Štuklja, našega rojaka, olimpijonika, vzora številnih mladih. In mladi telovadci, telovadke tokrat niso prikazali svoje veščine na računalniških, mobilnih ‘orodjih’, pač pa na pravih, telovadnih orodjih. Preprosto, navdušili so. Za to izredno telovadno vzgojo poleg predsednice društva Alenke Šenk Erpič, skrbijo trenerji: Mateja Zorko,  Rebeka Šarec, Igor Kovač, Neva Kovač, Mateja Drmaž, Urška Čotar,  Renata Cujnik, Jana Zajc, Nina Bojanc Gradišar, Metod Gradišar, Jakob Vidmar, Miša Mrzelj, Pija Kapš.

Vabijo vas  ta konec tedna v ŠD Leona Štuklja, kjer bo novomeško društvo gostilo državno prvenstvo za telovadke in telovadce. Vabljeni.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj