V&F: M TOM feniksi s starodobniki pri Hiši Mrak

V&F: M TOM feniksi s starodobniki pri Hiši Mrak

-
0 838

Podjetje M Tom iz Mokronoga velja za sinonim uspeha, ko so zagnani delavci iz izčrpanega predhodnega podjetja, ustanovili svoje, novo podjetje in so z delom, znanjem, prilagodljivostjo odlični, uspešni.

In ta sicer majhen kolektiv premore še nekaj, kar boste težko našli v večjih podjetjih. Neverjetno zaupanje in spoštovanje. Tako so si zaposleni v M Tom – u zadnji avgustovski petek omislili prijetno druženje s starodobnimi vozili in glasbo. V svojih vrstah imajo namreč člane VW Kluba Dolenjske in Bele krajine, podjetje pa se lahko pohvali tudi s svojo glasbeno skupino. Zbrali so se v idiličnem in kulinaričnem zavetju Hiše Mrak, s Sel pri Ratežu, na kar so se s starodobniki odpravili do Šentjerneja. Seveda pri tem niso pozabili na glasbila. Tako prijetno razigrani so kasneje vrnil nazaj do Hiše Mrak, kjer ni manjkalo vrhunskih dobrot in prijetnega druženja.

Lepo, melodično, okusno, prijateljsko. Še veliko poslovnih uspehov. Ob tej priložnosti hvala vsem zaposlenim v podjetju M TOM in VW Klubu Dolenjske in Bele krajine.