V&F: M TOM z Mojco za prvo damo ZDA

1
2239

V Sloveniji imamo uspešna podjetja, kjer vsi zaposleni stremijo istim ciljem: odličnemu vzdušju v kolektivu, ustvarjalnosti, kakovostnim produktom, s katerimi so kupci zadovoljni in tudi drznosti. Slovenci prav slednje največkrat izražamo pri športu, a vendar so tudi izjeme.

Podjetje M Tom iz Mokronoga, ki velja za vzgled med slovenskimi podjetji, je v zadnjem obdobju začel izdelovati tudi sedežne garniture in fotelje v baročnem stilu, s pridihom modernosti, elegance in kakovosti. In v teh dneh so zaposleni v podjetju prvi dami ZDA, Melaniji Trump, poslali eleganten fotelj iz omenjene kolekcije, ki so jo poimenovali Mojca. V podjetju so ponosni na svoje delo in spoštujejo prvo damo ZDA, ki je Slovenka. Nenazadnje Trumpova prihaja iz Sevnice, torej iz sosednje občine, kjer deluje mokronoško podjetje.

In še to, poslati darilo vplivnim svetovnim ljudem, ni tako enostavno. Tukaj potekajo številne procedure, tudi diplomatske in nenazadnje je potrebna tudi privolitev prejemnika. V tem primeru se je to uresničilo, saj je Melanija Trump, sprejela ponujeni slovenski izdelek, kakovostni fotelj podjetja M TOM iz Mokronoga, na kar so zaposleni v podjetju ponosni.

M TOM Vam želi lepe praznike in zdravo ter udobno leto 2020.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj