V&F: Ne bo jim spralo čudovite rdečice

0
295

Mislimo na češnje, ki nas v teh dneh razvajajo s svojo barvo in okusom. Saj veste, marsikje na JV Slovenije v zadnjih dveh letih tega čudovitega sadeža nismo dočakali, za kar nas je prikrajšala aprilska pozeba. Letos je drugače.

Ponoči se bo delno razjasnilo. Po nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost. Zjutraj bo oblačnost od juga pričela naraščati. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, ob morju okoli 15 °C.

V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Sredi dneva in popoldne bodo pogoste krajevne plohe in nevihte, ki so lahko krajevno močnejše. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 24 °C.

OBETI
V četrtek zjutraj bo pretežno oblačno, pojavljajo se lahko manjše krajevne padavine. Čez dan se bo delno razjasnilo, sredi dneva in popoldne pa bodo nastajale plohe in nevihte. V petek bo zjutraj in dopoldne pretežno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. V soboto in nedeljo bodo popoldne še nastajale krajevne plohe in nevihte. Prihodnji teden bo možnost za krajevne padavine manjša. Dnevne temperature bodo ob koncu tedna okoli 25 °C, prihodnji teden pa od 25 do 30 °C. (arso)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj