V&F: Nepripet silovito v tovornjak, voznik umrl

0
3156

Poročali smo o tragični nesreči, ki se je zgodila v torek popoldne na dolenjski AC. Znane so nekatere podrobnosti nesreče, ki so jih posredovali s Policijske uprave Novo mesto.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 40-letni voznik vozil osebni avtomobil Škoda octavia iz smeri Drnovega proti Obrežju. Pri kraju Skopice je na levem prometnem pasu z veliko hitrostjo silovito trčil v zadnji del tovornega vozila hrvaških registrskih oznak. Voznik tovornega vozila je vozil po levem prometnem pasu zaradi prehitevanja drugega tovornega vozila. Voznik osebnega avtomobila, ki med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče, ki se ga je udeležil tudi okrožni državni tožilec in odstranjevanja posledic nesreče, je bila zaprta avtocesta med Drnovim in počivališčem Čatež. Obvoz je bil urejen, ob 21. uri je bil promet delno sproščen po levem prometnem pasu, ob 22. uri pa so bile posledice nesreče odstranjene in promet sproščen. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Letos so na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v prometnih nesrečah umrli trije ljudje, v enakem obdobju lanskega leta je bilo pet smrtnih žrtev.

Nekaj po 18. uri se je na dolenjski avtocesti, pri Čatežu, v smeri Obrežja, zgodila tragična nesreča. Po prvih neuradnih informacijah je v nesreči umrl 40-letni slovenski državljan, neuradno z območja Ljubljane, ki je z osebnim vozilom Škoda octavia combi, silovito trčil v zadnji del tovornega vozila hrvaških registrskih tablic. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško in policisti Policijske uprave Novo mesto. Avtocesta v smeri Obrežja je bila več ur zaprta. Razmere na cestah spremljaj TUKAJ.

(V&F: DolenjskaNews)

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj