V&F: Novomeško plažo odprli s supi, kajaki, kanuji

1
1213

Novomeška plaža je končno zaživela. Z današnjim dnem se je začela nekakšna otvoritvena sezona supanja in vožnja s kajaki in kanuji. Oskrbnik objekta in okolice je odslej Kajak-kanu-sup klub iz Novega mesta. Danes vas vabijo na brezplačno udeležbo športov na Krki. Pogovarjali smo se z Gregorjem Vovkom, predsednikom kluba.

Udeleži se brezplačnega DNEVA SUPANJA, ki ga Športno društvo Kajak-kanu-sup klub Novo mesto in licencirani SUP inštruktorji Bananaway pripravljamo ob reki Krki!

Ni problema, če si prvič na SUPu – pokazali ti bomo osnove in naredili prvo supanje res prijetno! 😉

KUPUJEŠ NAPIHLJIVO SUP DESKO?

Če te je supanje že osvojilo, ne kupi deske na prvi mah, ampak stestiraj deske različnih oblik in najdi tisto, ki ustreza tvojim teži, željam in namenu! Razložili ti bomo, v čem se deske razlikujejo in ti svetovali pri izbiri. Največ pa bo seveda naredil občutek na vodi.

Testiral/a boš lahko deske proizvajalcev Red Paddle, Safe sup, Starboard in Aqua marine, na test pa se prijaviš na povezavi: https://www.bananaway.si/test-sup-desk

ZABAVA ZA OTROKE!

Ob 14. uri se bomo na vodo podali z otroci. Čakajo jih zabavne SUP igre, ki jih ne bodo pozabili! SUP urica je primerna za otroke nad 7. letom starosti. 😉

KJE SE DOBIMO?

Dobimo se na mestni plaži (nasproti Loke) ob 10. uri, supanje pa bo potekalo vse do 17. ure!

Druge podrobnosti dogodka si lahko preberete na spletni strani Bananaway.

Spoznajte, zakaj je supanje navdušilo cel svet in če na desko niste stopili še nikoli, je skrajni čas, da se zaupate Kajak-kanu-sup klubu Novo mesto in Bananaway inštruktorjem ter to spremenite!

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj