četrtek, 25 aprila, 2024
DomaLokalnoV&F: OŠ Bršljin z imenitnim koncertom za učence. Kako pa občina do...

V&F: OŠ Bršljin z imenitnim koncertom za učence. Kako pa občina do šole?

Zaposleni na OŠ Bršljin, otroci in vsi starši podporniki, so pripravili čudovit koncert z namenom podpore učenecem in športnikom šole. Za moje izkušnje je bilo slednje čudovito oz. ob vseh nastopajočih glasbenikih, eden, če ne najboljših koncertov na območju naše regije. Vsekakor pa pohvala pogumnim s šole, ki so in uspeli povabiti na nastop vse te odlične glasbenike. Vsi so se odpovedali honorarju z namenom, da bi šola lahko uresničila t.i. nadstandardne dejavnosti za učence. Odločili so se, da bodo uspešne učence na področju znanja in športa s pomočjo Šolskega sklada nagradili z izletom. Prav zato so pripravili ta koncert, ki jim je odlično uspel! Vse pohvale vsem dobromisleči na šoli in vsem glasbenikom, in to vrhunskim, ki so nastopili na tem koncertu dobrodelno.

Mestni občini Nm pa sporočilo, ob izjavi Glavnega trga o zavedanju patroitizma, naj se slednjega zavedajo tudi na t.i. kockah Glavnega trga, saj je še ne dolgo nazaj kazalo na zaprtje kuhinje te iste šole, ker….

Sicer pa pohvala in zahvala Vsem na OŠ Bršljin, nastopajočim, ki so se odpovedali vsakršnem honorarju in seveda vsem, ki ste prišli na ta koncert, plačali vstopnico in še za koga drugega, ki pač ne zmore. In slednje je zmaga. Pomagati, čutiti, se zavedati. Ker v teh časih preprosto ne veš, kako bo… Bilo je čudovito. Hvala.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča