petek, 19 aprila, 2024
DomaSlovenijaV&F: Protest v Ljubljani brez huliganov, saj je policija napovedala snemanje

V&F: Protest v Ljubljani brez huliganov, saj je policija napovedala snemanje

Pred tednom dni so bili pred Državnim zborom organizirani mirni protesti nasprotnikov cepljenja in koronskih ukrepov, ki so jih ob koncu oskrunili huligani. V izgredih je bilo osem oseb poškodovanih in samo devet pridržanih. Policija je uporabili tudi solzivec in vodni top. Tudi danes je bil protest. V Ljubljano so prišli protestniki iz vse Slovenije in politično neobremenjeni. Slednji so se organizirali prek družbenih omrežji. In tudi danes se je v Ljubljani zbralo več tisoč mirnih protestnikov.

Uradni del protesta se je ob mraku zaključil, večina protestnikov se je razšla, na Trgu republike pa jih ostaja še nekaj, ki proti parlamentu vzklikajo: “Lopovi, lopovi!”

Policija je območje shoda in okolice snemala. Pred poslopjem Državnega zbora so postavili tudi varovalne ograje. Kot nam sporočate bralci, danes ni odjeknil niti pok petarde. Torej je nekdo stisnil rep med noge, še posebej po tem, ko je policija napovedala, da bo dogodek snemala.

Še vedno pa se sprašujem, kaj se je zgodilo oz. kdo je odgovoren po prvem protestu? Posnetkov je veliko, na katerih so zabeleženi agresivni posamezniki, ki so prišli ob koncu protesta in slednjega omadeževali! Nihče, noben od odgovornih nič ne ve,……

(v&f: Blaž/DolenjskNews)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča