V&F: Šok na Dolenjskem

12
4739

Neverjetno, kaj se je zgodilo danes na Dolenjskem. Po dolgem brez-padavinskem obdobju je tudi na našo grudo padlo nekaj dežnih kapelj, a vseeno premalo, da bi si zemlja in rastline opomogle. Po prehodu fronte se bo še danes zjasnilo in tudi v naslednjih dneh dežja ne pričakujemo. 😉

Od zahoda se bo postopno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem do 28 stopinj C.

Jutri bo dopoldne večinoma sončno, popoldne pa spremenljivo oblačno, nastalo bo nekaj ploh, na vzhodu tudi kakšna nevihta. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 14, na Primorskem do 17, najvišje dnevne od 20 do 24, na Primorskem do 28 stopinj C.

OBETI
V nedeljo bo na Primorskem večinoma sončno, drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. V ponedeljek bo sončno. (arso)

12 KOMENTARJI

  1. ma vi ste fuknjeni..par kaplc pade pa je že članek..dejte rajš oblavljat imena etničarjev in ostalih ki kradejo po njivah..delajo pizdarije..kolk migrantov polovijo polcaji in kam jih nameščajo.. tole ko pada dež vidi usak ki ni slep.ostalo pa skrivate..

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj