V&F: Sredi mesta lov za etničnimi

32
5852

V nedeljo zvečer, nekaj po 20. uri, se je v središču Novega mesta odvijala prava filmska akcija, ki se je med drugim zaključila s poškodovanim policijskim vozilom. Po naših neuradnih informacijah so policisti poskušali zaustaviti voznika, ki pa policijskih navodil ni upošteval. Počilo je pri Šmihelskem mostu. Posredovali so tudi reševalci Nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto.

S Policijske uprave Novo mesto so nam posredovali sporočili:

V nedeljo zvečer so prometni policisti v Novem mestu peljali za osebnim avtomobilom, ki ni ustavljal pred rdelo lučjo semaforja, nato pa ni upošteval modre luči in sirene in ni hotel ustaviti. Na Šmihelskem mostu mu je zmanjkalo prostora, ker so na rdeči luči stala druga vozila. Pri manevriranju, ker je se je očitno hotel ogniti policijskemu vozilu in pobegniti, je trčil v zadnji del službenega vozila prometnih policistov.

46-letni Novomeščan je bil pri trku lažje poškodovan in so ga odpeljali v bolnišnico. Pred bolnišnico se je začelo zbirati več znancev poškodovanega voznika in ker je vse kazalo na kršitev javnega reda in miru, je operativno komunikacijski center tja napotili več policistov, med njimi tudi policiste posebne policijske enote. Čez kakšno uro se je situacija umirila, občane pa so policisti napotili domov.

42-letnika so v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj in cestnoprometnih prekrškov, ima veljavno vozniško dovoljenje, njegov Ford focus pa je veljavno registriran. Prisotnosti alkohola policisti pri
vozniku niso ugotovili, so pa odvzeli registrske tablice vozila, ki je bilo zaradi trka nevozno. Zaradi več prometnih prekrškov mu bodo napisali plačilni nalog, prav tako pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje.

32 KOMENTARJI

 1. Ja tako je pri nas, če navaden državljan naredi prekršek je kaznovan, niti FB se ne zmeni zanj. Če pa gre za kriminal etničnih ali politikov pa le ti takoj stojijo skupaj.
  Gorje narodu ki ima eno policijo, ene cigane in 2.000.000 boga in države boječih se slovencev

  • Ma dejte nehat bit pametni saj bo kmalu zaokrožil posnetek pa bomo vam hitro zašili usta !! Kaj pa delate Slovenci norite z avti ubijate družine posiljujete svoje otroke in druge se drogirate pretepate alkohol droga v druzini ma dajte svoj narod pogljete k ste za en ?? pol pa sodite druge ne poznate resnice zato tišina!!! ??

  • Ma dejte nehat bit pametni saj bo kmalu zaokrožil posnetek pa bomo vam hitro zašili usta !! Kaj pa delate Slovenci norite z avti ubijate družine posiljujete svoje otroke in druge se drogirate pretepate alkohol droga v druzini ma dajte svoj narod pogljete k ste za en ?? pol pa sodite druge ne poznate resnice zato tišina!!! ??

 2. Ma dejte nehat bit pametni saj bo kmalu zaokrožil posnetek pa bomo vam hitro zašili usta !! Kaj pa delate Slovenci norite z avti ubijate družine posiljujete svoje otroke in druge se drogirate pretepate alkohol droga v druzini ma dajte svoj narod pogljete k ste za en ?? pol pa sodite druge ne poznate resnice zato tišina!!! ??

 3. A posnetka pa ni ko so mu dali nezavstnemu lisice in se smejali kot norci pol pa se prbili da je bil nevarn a nezavestn te lahko ubije ali kaj ? 15minut ga spravljal v resilca neprimerno obnasnaje specijalcev k so prsli pred bolnico in nic rekli naj se odmaknejo sam zaceli brcat v avtomobile vseeno jim blo ce stoji pred njimi dojenčk ma dejte nehat pametovat k ste se slabsi gnoji kot oni mrsss ??

  • Pa dobro Larisa, kaj misliš, da kdo verjame tem tvojem lažem?? Vsi v bolnišnici so vedeli, da se tvoj “nedolžni” prijatelj dela, da je v nezavesti. Kaj misliš, da je zdravstveno osebje neumno? Vsak dan se ukvarjajo s takšnimi in ni težko ugotoviti kdaj se nekdo dela. Nedolgo po tem je pa čudežno shodil. Drugič bodi raje tiho, kot da širiš laži, ker je jasno, da nimaš nobenih manir.

 4. Slovenc Rom Albanec vsi narodi smo pod kožo krvavi in delamo napake ampak noben se očitno ne zaveda tega prav tako bomo vsi mel isto luknjo pod zemljo ko nas več nebo in prav tako bomo vsi ostalo samo pepel !! Piss folk !! ✌✌ Hvala bogu da se je končalo kakor se je !!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj