V&F: Povzročitelj nesreče pobegnil, a so ga našli

0
8233

V soboto ob 12.50 uri so na Andrijaničevi cesti v Novem mestu trčila štiri osebna vozila. Po naših informacijah je povzročitelj nesreče v Toyoti yaris izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal na nasprotni pas in trčil v vozilo, sledil je trk še dveh vozil. Povzročitelj pa je s kraja peš pobegnil. Po neuradnih informacijah so policisti povzročitelja našli v večernih urah na območju Grosuplja.

Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču povzročil voznik osebnega avtomobila Toyota yaris, ki je po trčenju odpeljal s kraja nesreče. Na podlagi opisa vozila so policisti PP Grosuplje pobeglega 22-letnega voznika izsledili in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,47 miligramov alkohola. Dve voznici in voznik, ki so bili udeleženi v prometni nesreči, so zaradi lažjih poškodb potrebovali zdravniško pomoč. Policisti so 22-letnemu vozniku zasegli avtomobil, na pristojno tožilstvo pa bodo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreč, odklopili akumulatorje, eno vozilo s tehničnim posegom postavili nazaj na vozišče in vozišče očistili razlitih motornih tekočin ter nudili pomoč delavcem avtovleke pri odstranitvi vozil. Cesto ej očistil uslužbenec CGP Novo mesto. Reševalci nujne medicinske pomoči Novo mesto so na kraju oskrbeli v nesreči poškodovano osebo.

VIDEO: PROMET SPROŠČEN

Gepostet von Dolenjskanews am Samstag, 1. August 2020

VIDEO: NESREČA NA NM OBVOZNICI. Štiri vozila, k sreči brez poškodovanih.

Gepostet von Dolenjskanews am Samstag, 1. August 2020

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj