četrtek, 28 marca, 2024
DomaKronikaV&F: Usodna nesreča na dolenjski AC

V&F: Usodna nesreča na dolenjski AC

Okoli 9.30 ure se je na dolenjski avtocesti, na Medvedjeku, zgodila huda prometna nesreča. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov s kraja nesreče je 44-letni voznik kombija silovito trčil v zadnji del tovornega vozila, ki ga je voznik zaradi okvare ustavil na odstavnem pasu in ustrezno označil. 44-letni voznik iz Novega mesta je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Okoliščine in vzrok za prometno nesrečo policisti še preiskujejo, na kraju nesreče sta bila tudi tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec.

Pri odpravljanju posledic nesreče so sodelovali gasilci PGD Trebnje, reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje in dežurni delavci DARS.

Voznik kombija je prva letošnja smrtna žrtev v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Novo mesto. Lani v prvem trimesečju ni bilo prometnih nesreč s smrtnim izidom.

Cesta med Trebnjem in Bičem, v smeri Ljubljane, je bila več ur zaprta, obvoz je bil urejen, a je tudi tam nastajal daljši zastoj (več kilometrov). Aktualne prometne informacije spremljajte na povezavi TUKAJ.    

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča