V&F: V hudi nesreči pri Poljanah umrli štirje ljudje

0
43179

Regijski center za obveščanje na številki 112 in policija na številki 113 sta bila nekaj po 15. uri popoldne obveščena o prometni nesreči na cesti Poljane pri Mirni Peči – Novo mesto (stara hitra cesta H1).

Po prvih ugotovitvah policije je prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil. Po prvih ugotovitvah ogleda je 38-letni voznik osebnega vozila Renault megane, doma iz okolice Novega mesta, peljal proti Novemu mestu, nasproti mu je pripeljala 56-letna voznica osebnega avtomobila Škoda roomster, doma iz okolice Trebnjega. Prišlo je do čelnega trčenja, pri čemer je osebni avtomobil 38-letnika, v katerem je imel še dva otroka, zaradi silovitosti trka zgorel. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju.

Na kraju so intervenirali gasilci, reševalci in policija. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je cesta Trebnje – Novo mesto v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči še vedno zaprta. O dogodku sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Preiskava okoliščin nesreče z ogledom kraja še ne bo zaključena, saj bo potrebno podrobneje preučiti še sledove na obeh vozilih, ki jih je policija zasegla, so sporočili s PU Nm.

Po naših neuradnih informacijah so v tragični nesreči umrli oče in njuna dva otroka, deklica (9 let) in deček (6 let).

(foto in video: DolenjskaNews)