V&F: V Orehku sprejem za Boštjana, poleg tudi Gal in Jaka

1
2712

Na zadnjo junijsko nedeljo je v večini držav po svetu potekalo državna prvenstva v cestnem kolesarstvu. Slovensko tokrat prvič gosti Radovljica, ki pa bo v lepem spominu ostala tudi kolesarjem novomeškega KK Adria Mobil.

Boštjan Murn, član Adrie Mobila, je po osvojenih naslovih državnega prvaka v mlajših kategorijah, danes dodal še naslov državnega prvaka v kategoriji starejših mladincev. V tej isti kategoriji je uspeh Dolenjcev dopolnil Gal Glivar, ki je bil tretji. V kategoriji mlajših mladincev je naslov državnega prvaka osvojil Jaka Špoljar, v članski kategoriji pa se je prav tako cestna lovorika vrnila na Dolenjsko, saj je slavil Domen Novak. Torej, popolen dan za kolesarje KK Adria Mobil.

Ampak piko na i in ponos nad mladimi kolesarjem pa še vedno ostaja v krasni vasici Veliki Orehek, kjer se je tamkajšnje Društvo za ohranitev in razvoj podeželja O(a)rehek takoj ob uspehu Boštjana podvizalo in vnovič pripravilo čudovit sprejem za Boštjana. Državni prvak je v Arehk povabil še svojega vrstnika Gala Glivarja, ki je bil tretji in mlajšega državnega prvaka Jako Špoljarja. Čudovito in nepozabno. Tako mladi kot starejši so ponosni na sovaščana in ostale odlične športnike.

 

 

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj