V&F: Veseli za naše gasilce, uvrstitev na DP Celje 2020!

V&F: Veseli za naše gasilce, uvrstitev na DP Celje 2020!

-
0 838
cof

Majhno je veliko oz. še več in to so dokazali naši fantje in dekle, gasilci in gasilka PGD POTOV VRH -SLATNIK, ki jim je v dobrega pol leta v kategoriji člani A uspela uvrstitev na Državno prvenstvo, na prvenstvo najboljših PGD- ev iz vse Slovenije, ki ga bo prihodnje leto gostilo Celje. To je največji uspeh našega društva po tekmovalni plati, sicer pa v realnosti, ob vseh nevšečnostih, katerim smo priča in ni tekmovanja, lahko samo čestitamo še enkrat.

Tekmovanje na Mirni, ki je združevalo celotno regijo oz. tri Gasilske zveze je tako izluščilo najboljša tri gasilska društva oz. ekipe, ki jim je uspela uvrstitev na državno prvenstvo, med njimi tudi PGD POTOV VRH SLATNIK, PGD DOLENJA STRAŽA IN PGD LAKOVNICE.

Ob vsej tej zagnanosti gasilcev in naši brezskrbnosti, ker vemo, da imamo tako dobro ekipo v domačih krajih, bo vsekakor dobrodošla tudi podpora naši ekipi. Saj veste, za podporo prostovoljne izurjenosti, strokovnosti in predvsem hitrega in učinkovitega posredovanje, smo vedno hvaležni. Na pomoč in vedno za pomoč, gasilci PGD POTOV VRH – SLATNIK. 13. julija pa Vas lepo vabijo na gasilsko veselico, z ansamblom Prva Liga.

Na Državno prvenstvo pa se je v drugi kategoriji članov, člani B, uspelo uvrstiti tudi gasilcem PGD Ratež, ki bodo na prvenstvu nastopili že tretjič. Lani so v Gornji Radgoni osvojili tretje mesto. Že to soboto (22.06.) pa vas vabijo na tradicionalno gasilsko veselico z ansamblom Divja kri.

(foto: Jaka)

VIDEO: PGD POTOV VRH – SLATNIK PRVIČ NA DP

VIDEO: PGD POTOV VRH – SLATNIK PRVIČ NA DP

Geplaatst door Dolenjskanews op Zondag 16 juni 2019

PGD Ratež in tretja uvrstitev na državno prvenstvo.