V&F: Strmina ni ovira – Tabakum z novostmi

V&F: Strmina ni ovira – Tabakum z novostmi

-
0 949

Novomeško podjetje Tabakum vabi na dan odprtih vrat. Slovenci veliko prostega časa namenimo urejanju okolice. In za slednje je prav, da imamo primerna orodja, ki so kakovostna, prilagodljiva, vzdržljiva in varčna. Vse to boste lahko spoznali še danes pri Tabakumu, na Cikavi, v Novem mestu.

Danes so pripravili še na zadnjo predstavitev petnajstih vrst kosilnic, kosilnih traktorjev in motokultivatorjev. Med drugim boste lahko preizkusili povsem nove modele motokultivatorje, ki so zelo enostavni za upravljanje in z njimi lahko uredite okolico na najbolj zahtevnem terenu.

Družinsko podjetje Tabakum je danes vodilni dobavitelj akumulatorjev na Dolenjskem, v Beli krajini in Posavju. Z leti je podjetje razširilo svojo prodajo na področje kmetijske in vrtne mehanizacije. Znani so kot specialisti za kosilnice za zahtevnejše terene, prav tako imajo močan vrtni in gozdarski program. Danes imajo v svoji ponudbi več kot 16.000 kakovostnih izdelkov od avtomobilske panoge do vrtno-kmetijskega programa, kjer zastopajo vse od gozdarstva, vinogradništva, sadjarstva, poljedelstva do izdelkov za dom in vrt.