sobota, 27 aprila, 2024
DomaLokalnoV&F: Zlati plesalci DRKG Arabeska in povabilo

V&F: Zlati plesalci DRKG Arabeska in povabilo

Plesalci društva za razvijanje kreativnega gibanja “Arabeska” so osvojili Zlato priznanje za plesno zgodbo “Igra za prestol” na državni plesni reviji v Velenju, v organizaciji Javnega sklada RS za razvoj kulturnih dejavnosti. Otroci so prejeli številne spodbudne pohvale in čestitke za odličen nastop.

“DRKG Arabeska ima zaradi situacije s Covid-19 velik upad članov, ostalo je zgolj teh 8 plesalcev, ki plešejo s srcem in pomagajo društvu kriti stroške najema in računovodstva. Potrebujemo nove člane, vendar po šolah ne bomo učili, dokler se zadeve ne umirijo…

Arabeska bo kmalu postala kulturno-umetniška in mladinska sekcija humanitarnega društva Sonce in Luna – v tebi je življenjska moč! Sodelujemo v številnih humanitarnih, mladinskih in kulturnih projektih za otroke in mladino.

DRKG Arabeska išče nove nadobudne člane za prihajajoče kreativne podvige. V novi sezoni bodo posneli pravi plesni film. Otroci imajo veliko željo po nastopanju in udeležbi na plesnem tekmovanju. Vabljeni vsi otroci, ki obožujete ples in kreativno gibanje, da se jim pridružite! 

Treningi so vsako sredo ali četrtek (odvisno od starosti in skupine) v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.

Več info na:
arabeska.org@gmail.com
www.facebook.com/arabeska9
www.arabeska.org
Instagram: arabeska99

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča