petek, 26 aprila, 2024
DomaZabavaVIDEO: Biser 'brez' - Kristina Oberžan in Vem

VIDEO: Biser ‘brez’ – Kristina Oberžan in Vem

S Krasinca, iz Bele krajine, s čudovitim glasom, vsega ne vem, ampak mi je bila vedno odlična, Kristina. Prav je tudi ostali vemo, kako odlična je. Božanje jazza, soula, bluesa, rocka, ali pa domačega tihožitja in še kaj. Povsod je s svojim vokalom vrhunska.

Kristina Oberžan s skladbo Vem razkriva globok intimen delček svoje duše, ki s svojo umirjeno melodičnostjo in čutnim aranžmajem poslušalca zaziblje v prijeten country valček.

Od izida njenega drugega albuma »Heart knew« je minilo pet let, v tem času se je izkušena pevka posvetila predvsem učenju petja ter Nevrolingvističnemu programiranju, pri katerem je spoznala tudi Simona Megliča, ki je zanjo napisal posebno čutno in globoko besedilo. Kristine se je sporočilo močno dotaknilo, zato je nemudoma spisala lepo melodijo in se odločila snemanje pesmi ponovno zaupati vsestranskemu Anžetu Langusu Petroviću, ki je poskrbel za prijetno zvočno sliko njenega zadnjega albuma.

Ustvarjanje nove skladbe je bila izredno prijetna izkušnja, zato lahko v bližnji prihodnosti pričakujemo predstavitev dodatnih pesmi, ki se bodo zbirale za tretji samostojni album Kristine Oberžan.

(foto: Klemen Razinger)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča