sobota, 20 aprila, 2024
DomaZabavaVIDEO: Bort Ross in Demoni

VIDEO: Bort Ross in Demoni

Bort Ross je odličen dolenjski glasbenik, producent in še kaj. Tokrat Bort Ross predstavlja pesem, ki je prežeta z iskrenimi čustvi, morda skrito izpovedjo nekoga in nas ob poslušanju s prijetnim in nekoliko hitrejšim ritmom nehote preusmeri pozornost na izrečena čustva oz. besede. Ob videu za pesem pa se slednje razblini oz. nam dopušča razmišljanje, zavedanje sladkobe in grenkobe.

Demoni so lahko za nekoga večna bariera, spet za drugega, ki se z njimi sooči in ima voljo po pozitivnem, osebna zmaga. Živeti življenje, polno nepredvidljivosti, predvsem pa spoštovanje dobrega, lepega, neškodljivega.

In kaj oz. kdo so demoni? Morda preverite pri Platonu.

Bort je tudi tokrat dokazal, da je glasbeni in življenjski jezdec skozi čas (čeprav je v prostem času pravi kasač).

Glasba, besedilo, aranžma: Bort Ross Boben: Jaka Darovec Bas: Jani Hace Kitare: Borut Perše Trobenta: Tomaž Gajšt Spremljevalni vokal: Lara Poreber Mix: Miha Arnuš – Arni (The Cosmosonic studios) in Bort Ross Mastering: Martin Žvelc Posneto v Lotos music studiu. https://www.instagram.com/lotos_music… https://www.facebook.com/lotosmusicpr… Založba Nika records. Video produkcija: Jan Poreber Režija: Nejc Smodiš Igralci: David Golubić, Vojo Maletić, Vito Šadl, Uroš Vide, Astrid Kljun, Janez Goršin, Damir Kopina, Rok Udovič, Alen Čustić, Bort Ross, konjička Saul in Sky.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča