petek, 29 marca, 2024
DomaZabavaVIDEO: Gašper Rifelj in Še vedno sanjam s tabo

VIDEO: Gašper Rifelj in Še vedno sanjam s tabo

Gašper Rifelj, številni ga poznate, še sploh pa njegov vokal, ki krasi njegove pesmi in muzikale, v katerih Gašper sodeluje s svojim prepoznavnim glasom. Poznate Alexa?  😉

In prav tega Gašperja se spomnim ob njegovih pevskih začetkih: skromen, z odličnim vokalom in slednje je še danes, razlika je le, da je Gašper dozorel, odrasel in je še bogatejši s svojimi najdražjimi. Prav v teh dneh je Gašper postal še drugič očka. Čudovito, čestitke in vse dobro.

Gašper v teh dneh predstavlja svojo novo pesem “Še vedno sanjam s tabo”.

Gašper je sicer končal študij na Konservatoriju za glasbo, a se še naprej izobražuje na londonski univerzi The voice college, kjer nadgrajuje svoje znanje poučevanja petja. Je stari znanec Slovenske popevke, septembra 2019, pa je na tem odru v duetu z Evo Boto, s katero sta sama napisala skladbo “Dovolj je poletja”, dosegel 3. mesto.

Zadnja štiri leta igra glavno vlogo v muzikalu Madagaskar, leva Alexa. Zelo uspešen muzikal je do zdaj doživel že več kot 60 ponovitev. Od leta 2019 igra v še enem muzikalu “ Ljubezenske prevare”, ki ga ustvarja skupaj z produkcijsko ekipo Špas teatra. Oder si deli z odličnimi slovenskimi igralci, kot so Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Jan Bučar, Rok Ferengja in Alojzijem Svetetom. Videospot so posneli pod budno taktirko Roka Mavra (RoxPro Production ).

“Z izdelkom, kot s samim snemanjem sem izredno zadovoljen. Z Rokom in njegovo ekipo sva odlično sodelovala in res moram izpostavit njegov odnos in profesionalizem.” še doda Gašper. V videospotu je nastopila tudi odlična in priznana slovenska igralka Vesna Kuzmić, ki je Gašperju pomagala prenesti občutke, ki jih nosi skladba, v sliko. “Snemanje je potekalo v Ljubljani v starodobnem stanovanju, kar prinaša spotu tisto prvinskost in žmoht” z nasmehom še pove Gašper.

(foto: Rok Maver)

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča