sobota, 25 marca, 2023
DomaZabavaVIDEO: Joker Out s pesmijo za Eurosong

VIDEO: Joker Out s pesmijo za Eurosong

Na nacionalni televiziji (RTV SLO) so v oddaji Misija Liverpool člani skupine Joker Out predstavili svojo pesem Carpe Diem, ki bo Slovenijo letos zastopala na Evroviziji v Liverpoolu.

Če se malce dotaknemo teksta, je slišati, da se fantje skupine Joker Out zavedajo svoje odgovornosti in nastopa na Eurosongu – Evroviziji. V tekstu, ki nam dovoli ekspresionizem, se morda fantje zavedajo vsega (od kod prihajajo, kdo vse in kako lahko glasuje), kaj lahko dosežejo. Pa vendar je ob pozitivnosti glasbe vredno ‘računati na vas,’ pa čeprav je v pesmi ‘ne računajte na nas.’ A glasba je glasba, življenje, ko lahko preskočiš tudi gore. 😉 In vse enkrat mine.

Ne glede na vse oz. glasovanje, se bodo očitno imeli super. Saj festival spoštujejo, gre namreč za največji glasbeni dogodek na svetu, ki ga bodo izkoristili tako kot sporočajo v pesmi, ki ima sicer zguljen naslov (Carpe Diem), a slednjega v pesmi ne slišimo, pač pa sporočilo, da bodo dan, dneve znali izkoristiti. 😉  ‘MI BOMO CELO NOČ PLESALI, LJUBILI SE IN SE IGRALI’

(foto: Facebook)

Podobni članki

Anketa tedna

Ali kdaj v živilskih trgovinah kupite izdelke, ki so zaradi roka znižani do 50%?

  • da (61%, 415 Votes)
  • vedno (22%, 146 Votes)
  • nikoli (14%, 98 Votes)
  • me ne zanima (3%, 18 Votes)

Total Voters: 677

Loading ... Loading ...

Najbolj popularno