VIDEO: Juncker bolan ali pijan?

VIDEO: Juncker bolan ali pijan?

-
26 766

Na svetovnem spletu se je pojavil video, ki je še enkrat v ospredje izstrelil prvega moža Evropske komisije. Juncker je že večkrat poskrbel za nenavadno obnašanje najvišje politične srenje, tokrat mu je največ težav povzročalo ravnotežje. Evropska javnost se sprašuje, če je Juncker bolan ali je bil pijan?

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker je pred gala večerjo vodij Nata nekajkrat izgubil ravnotežje, hodil je negotovo in se opotekal. Nekajkrat se je spotaknil in zamajal do te mere, da mu je na pomoč moralo priskočiti nekaj predsednikov, med drugim Finske in Ukrajine, pomagal mu je tudi nizozemski predsednik vlade Mark Rute.

Juncker je sicer dejal, da ga pri hoji močno ovira išias, a zelo glasna so namigovanja, da je ta večer preveč popil, na kar so v preteklosti opozorili nekateri evroposlanci.

Ogledate si lahko tudi tri posnetke. V prvem boste videli ‘uglajenost’ vodilnih na dogodek, v drugem brez komentarja ostalih in v tretjem t.i. the best of Juncker. Bodite pozorni na minuto in 37 sekund. 😉