VIDEO: Korona kreativa – Simon Bajuk

0
754

Mladih, raziskovalnih, kreativnih ljudi ne manjka. In v tem času, ko nam je koronavirus nastavil določene barikade, lahko znanje in ustvarjalnost prideta še bolj do izraza. Danes vam predstavljamo mladega Belokranjca, Simona Bajuka (FB). Simon je doma iz Radovice in je dijak Ekonomske šole Novo mesto, smer Medijski tehnik. Igra bas kitaro in bariton ter poje v ansamblu Andreja Bajuka. Ukvarja se še z modnim in produktnim fotografiranjem. V lastni produkciji, Produkcija Bajuk, je Simon v teh dneh posnel kratka in preprosta filma.

Prvi film, z naslovom World Of Paper,zgodba orisuje vsakodnevno življenje frustriranega in materialističnega pisca scenarijev, ki je večinoma zaprt v svoji zatemnjeni, razmetani sobi in je brez stika z zunanjim svetom. Zgodba se konča z zavrnitvijo scenarija.

Drugi film, z naslovom EPIDEMIC, je Simon zgodbo predstavil post-apokaliptično in prikazuje mogoče zadnjo preživelo osebo na planetu. Zadnji na planetu Zemlja se po t.i. izoliranem vsakdanu, odloči za odhod v neznano. Film je nastal kot odziv na trenutne razmere v svetu.

Simonu hvala. Prav tako pa vabi tudi ostale, če imate v teh dneh ustvarjalno žilico t.i. korona kreativo, na različnih področjih, da jo delite z nami. Pošljite na novice@dolenjskanews.com.
Hvala, naj vam ne zmanjka idej in optimizma.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj