VIDEO: Nika s Panonskega morja do Sardinije in toplih voda

0
259

V zadnjem času najbolj znana Prekmurka, Nika Zorjan, še naprej s svojim odličnim glasom in stasom zapeljuje. Na vrhuncu poletne sezone Nika predstavlja pesem Na plažo. Video je bil posnet na Sardiniji. In glede na to to da Nika prepeva o toplih vodah nekaj tisoč kilometrov stran, verjamemo, da vam bo prekmurska plaža, mislimo na pesem osvežitev v vročih poletnih dneh.

Po letu in pol premora s prekmurščino je Nika v refrenu pesmi uporabila delček njenega prepoznavnega in melodičnega dialekta in tako nadaljuje svoje poslanstvo: “Ponovno sem vključila nekaj prekmurskih besed, a zgolj kot začimbo. Enostavno deluje zelo eksotično, kar je za poletno uspešnico tudi svežina za poslušalce,” je ob izidu pesmi zaupala Nika. Nekaj posebnega pa je za Niko pesem NA PLAŽO tudi zato, ker je njena sestra Eva Zorjan soustvarila besedilo. “Moja mlajša sestra je del moje glasbene zgodbe, največja podpornica in tudi spremljevalna vokalistka v moji zasedbi. Ko sem ekipi, s katero delam, pokazala besedilo NA PLAŽO, je takoj padla ideja, da še letošnje poletje pesem posnamemo in jo izdamo. Zelo se veselim odziva poslušalcev in gledalcev.”

Z ekipo NEO VISUALS je Nika posnela videospot julija, na Sardiniji. Nika pa bo že konec tedna pesem NA PLAŽO izdala tudi v hrvaškem jeziku, kjer sta se ji pridružila tudi znana hrvaška youtuberja Svenky in Rasta, slednji je eden najpopularnejših hrvaških glasbenikov youtuberjev.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj