VIDEO: Ninette in Sladki greh

0
364

Šentjernejska pevka Nina Radkovič, ki ustvarja pod umetniškim imenom Ninette in avtor njene nove skladbe Gušti, sta odrskih desk dobro vajena – tako vsak zase kot tudi skupaj. Na Guštijevih koncertih Nina prevzame ženski del vokalov.

Sladki greh je z Ninette dobil še slajšo podobo. Kdo lovi koga, si lahko pogledate v novem videospotu!

Skladba je izšla pri novi, butični produkcijski hiši in založbi: Inja music records iz Novega mesta pod vodstvom producenta Igorja Ilića in glasbenice Anje Pavlin.

Kdo lovi?

Sladki greh je delovni naslov skladbe, ki ga glasbeniki kasneje običajno spremenijo, v tem primeru pa je ostal. Sladkost namreč pritiče Nininemu vokalu, naslov in Guštijevo besedilo pa sta navdahnila tudi videofilm. Videospot, ki je pravzaprav detektivska zgodba, v kateri šele na koncu ugotovimo, kdo opazuje koga in da v njej nista vpletena le dva. Kdo pravzaprav lovi koga?

Dolge noge iz Šentjerneja – glasba in konji

Tako Gušti običajno napove Ninin prihod na oder. Nine pa ne odlikujeta le glas in stas, je tudi velika ljubiteljica konj. Doma, v Šentjerneju, se ukvarjajo z rejo plemenskih kasaških konj. Kasaštvo je trenirala v srednji šoli, pove tudi, da na tekmah lahko dosežeš do 60 km na uro. Zdaj se je preusmerila v jahanje. Odklop od prehitrega življenja z njenim konjem Avatarjem ji veliko pomeni – v glasbi in konjih je našla svojo pot.

Miha Guštin – Gušti doda še, da se je za sodelovanje z Nino odločil ne samo zaradi njenih izjemnih vokalnih sposobnosti, ampak tudi zaradi tega, ker mu veliko pomeni to, da se je vedno odzvala povabilu na dobrodelne koncerte, ki sta jih imela skupaj – in ni jih bilo malo. Ker podpira njeno avtorsko pot, se je odločil, da ji pomaga s skladbo Sladki greh, ki je, kot bi ji bila pisana na kožo.

(foto: Maj Valerij)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj