VIDEO: Slovenska skromnost ‘Ga-Za’ v finalu Eurosonga!

0
637

Gašper Šantl in Zala Kralj sta se s svojo umirjeno pesmijo uvrstila v finale letošnjega Eurosonga. Bila sta drugačna od vseh ostalih. Bila sta Gašper in Zala, kar dokazuje uvrstitev finale.

Ga-Za, morda malce provokativno, ampak v minulih dneh so številni razpravljali, da bi bilo dobro, da bi Zala Kralj in Gašper Šantl na izboru evrovizijske popevke nekoliko prilagodila svoje ‘ime’ oz. ga poenostavila. Mi smo sicer prišli na idejo, ki zagotovo ni najbolj simpatična deželi, kjer se odvija izbor evrovizijske popevke, pesmi, torej Izraelu.

Kljub vsemu pa iskreno čestitamo mlademu dvojcu brez krmarja, da jima je z minimalizmom uspelo to, za kar nekateri plačajo milijone. Kvadratni meter in pol, skromnost, iskrenost, nasmeh, nežni dotiki in slovenski jezik. In to na največjem svetovnem glasbenem festivalu.

Gašperju in Zali je uspelo, slednje je veliko in morda za marsikoga izmed nas priložnost, da se včasih umirimo in prisluhnemo tudi besedilo. In to mladim, kjer ni vse hopa cupa. 😉 , so tudi trenutki lepega, prav slednje izžareva naš skromni štajerski par. Privoščim Vam, da poslušate tudi besedilo, ki je za dva mlada človeka, neverjetno zrelo. Ob tem bom dodal oz. prilepil enega izmed komentatorjev z YouTube – a:

They look like teenagers but look at each other like they’ve been married for 50 years.

Čestitke. Nekateri smo to čutili in, da bosta naša ‘avtarja’ uspešna,  že na izboru EMA-e. 😉

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj