petek, 3 maja, 2024
DomaZabavaVIDEO: Talia in Svet marionet

VIDEO: Talia in Svet marionet

Mlada  dolenjska glasbenica Talia na začetku koledarskega poletja predstavlja novo poletno skladbo.

Tokrat je združila moči s Primožem Hudoklinom, ki ga bolj poznamo kot kitarista pri skupini Batista Cadillac ter producentom Borutom Antončičem – Bort Ross. Na podlagi uspešnih preteklih sodelovanj, so imeli skupno vizijo kako naj bi pesem izgledala v končni obliki. Ravno tako kot glasbo, aranžma in besedilo, so ustvarjali skupaj.

Pri izvedbi so jim na pomoč priskočili še Dejan Hudoklin na basu, Jaka Darovec na bobnih ter Lara Poreber (Lamai), ki je skupaj z Borutom odpela spremljevalne vokale.
Za video podobo je tudi tokrat poskrbel Jan Rifelj, ki je vso ustvarjalno zgodbo, ki se je dogajala v Borutovem studiu v Šentjerneju ujel v sliko.

“Če se zbere prava ekipa je tako ustvarjanje pravo veselje!” nam je zaupala Talia. Pesem opisuje svet izkoriščanja v partnerskem odnosu. Vendar, kot verjame pevka, se vsaka stvar zgodi z razlogom in se iz težkih življenjskih izkušenj največ naučimo.

“Moški, ki ne ve kaj točno si želi, več ženskam hkrati obljublja zvestobo, jim nosi rože a se vedno znova umakne, ko začuti, da bi ženska želela nekaj več. Tako se vrti krog žrtev, torej svet njegovih lutk – marionet, ki plešejo kot on igra. Skladba na koncu opeva svobodo, ko ženska dobi nazaj svojo moč in se iz te zgodbe dvigne še močnejša,” nam Talia razloži pomen besedila.

(Foto: Jan Rifelj)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča