VIDEO: The Crossroads in prvenec Eye Of Lie

0
269

Še nekaj dobrega lahko od danes poslušamo in gledamo. Ljubljansko – dolenjska glasbena naveza, skupina The Crossroads, je danes izdala svoj prvenec Eye Of Lie. Trio sestavljajo Jaka Kranjc, Blaž Debevc in Andrej Hočevar. Besedilo in glasbo je napisal Jaka.

The Crossroadsje skupina, ki je mesto pod nebom iskala v vseh možnih oblikah, na koncu pa se je ustalila v slogu zasedb Bee Gees, The Police, Green Day ali Nirvana. Trio sošolcev iz gimnazijskih let, ki so kmalu postali prijatelji, je v majhni glasbeni sobi v kleti gimnazije kmalu združila strast do glasbe, ki je prerasla v še večje sanje. Slednje so se začele uresničevati z izidom prvega singla z albuma, Eye Of Lie. Njihova glasba poslušalca povabi na popotovanje čustev, ki jih ponuja vsakdanje življenje. Tako se lahko popolnoma vsak vsaj za trenutek najde v določeni situaciji.

Fantje so pesem posneli pri prekaljenih glasbenih in producentskih mačkih na Dolenjskem, v studiu Lotos Music: Bort Ross, Igor Ilić, Lara Poreber. Režiser videa je Jan Poreber. Prijetno poslušanje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj