Tudi to je Nm, nasilje na avtobusni postaji

35700
19293

Tako imenovana nova novomeška avtobusna postaja je že vse od svojega obstoja večinoma dovoz in odvoz osnovnošolcev, dijakov, a v isti sapi tudi leglo nasilja, alkohola in nedopustnih stvari, ki se tam dogaja. Na t.i. postaji v zadnjih letih veljajo nepisana pravila skregana z vsemi zakoni urejene družbe, ki pa očitno to ni.

In prav nasilje je nedopustno in se na novomeški avtobusni postaji dogaja vsak dan. V teh dneh pa se je na Facebooku pojavilo več video posnetkov nasilja. Po neuradnih informacijah in ostalih posnetkih naj bi mladenič nadlegoval dekle, na kar so na pomoč dekletu prišli trije fantje in ga poskušali odvrniti od početja. Prišlo je do pretepa. In ob zvočnem zapisu lahko slišimo začudenje mladcev in zaskrbljenost dekleta na avtobusu, ki celo poziva naj avtobus zaustavijo. Nastalo je več posnetkov, ki so zaokrožili po svetovnem spletu.

In tudi to je Novo mesto. Vprašanje za mladino, starše mladcev, socialne službe, moraliste in seveda za bodoče kandidate za župana?

Se bo naredil red na tej postaji, kjer je še vedno večinoma mladoletna mladina, ki prihaja na šolanje. Bo šlo varno, ali ne?

35700 KOMENTARJI

  1. To se da urediti na sceno mora stopiti policija ,občinska redarska služba pa mogoče tudi kakšna prostovoljna organizacija(društva upokojencev,društva za zaščito živali,itd)na razna društva razmišljam na njihovo prisotnost na terenu starejši kaj vidi pa koga pokliče ki je za to pristojen VSE SE DA ČE SE HOČE

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj