četrtek, 25 aprila, 2024
DomaSvetVladimir pomeri se z Vitalijem. Ampak brez orožja!

Vladimir pomeri se z Vitalijem. Ampak brez orožja!

Očitno je res hudo, ko se ljudje, ki prihajajo sicer iz skromnih družin, a s politično kariero postanejo celo eni najbogatejših prebivalcev sveta, še sploh, če svojo politično kariero gradijo v veliki državi in svoje komplekse egoistično in z vojaškimi posegi strežejo po življenju ljudi v drugi državi. Kaj si sploh želi nekdo, ki je izšel iz delavske družine, ki je bila brez t.i. priboljškov?

Sicer je že desetletja prvi človek velike in bogate države, predvsem z naravnimi bogastvi in domačimi profiterji, oligarhi (milijarderji), kar je postal tudi sam. Skrivnostni, pozerski, maščevalni milijarder, politik, ki je daleč od sistema, ki ga vsiljuje svojim volilnim upravičencem. Kompleks majhnega – velikega, ali kaj drugega, ker mu je dolgčas in išče motivacijo, ki je smrtonosna! Tako zdaj agresijo izvaja v drugi državi in ker se zaveda moči svoje države, brez težav tudi ostalim po svetu grozi, ki bi se morda vmešali v preprečitev njegovega načrta. Nobena skrivnost ni, da njegovo odločitev podpirajo njegovi politični in vojaški priskledniki in da o slednjem volilni upravičenci v njegovi državi vedo malo oz. nič. Vsako nasprotovanje je hitro zatrto, številni aretirani,…..

Če sem lahko nesramen (ob tem se vsekakor opravičujem miroljubnim), politični ‘štoplci’ so žal v zgodovini prevečkrat posegali v življenja družin, številni so svoje krvave roke celo oprali in niso nikoli odgovarjali oz. občutili bolečine domačih, ki so zaradi nekakšne frustracije politikantov izgubili svojce.

Naj bo mir! In za konec zadnjega dogajanja, če se ima večno mladi in očitno dosmrtni iz Kremlja za tako močnega, naj se fizično pomeri z županom Kijeva. In to brez orožja. ‘Dec na deca.’ Lahko je groziti z orožjem in uničevati, kajne?

Politični milijarder ‘zadeve’ namreč ne ureja v svoji državi, pač pa v drugi.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča