Vlomi in tatvine

35700
560

Šentjernejski policisti so nekaj pred 19. uro na parkirnem prostoru v Dobruški vasi zalotili in prijeli 26-letnega osumljenca iz Dobruške vasi, ki je vlomil v ograjen parkirni prostor in v rezervoarja dveh tovornih vozil, iz katerih je iztočil in odtujil gorivo. Zoper storilca so uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. 26-letnega osumljenca, ki so ga že večkrat obravnavali zaradi kaznivih dejanj, bodo s kazensko ovadbo zaradi velike tatvine privedli k preiskovalnemu sodniku.

Prijeli tatico

Nekaj po 8. uri so bili policisti PP Novo mesto obveščeni, da naj bi iz prodajalne na Andrijaničevi cesti neznanka odtujila več artiklov. Na podlagi opisa so osumljenko iz okolice Novega mesta izsledili in prijeli. Zasegli so ji ukradene predmete in jih vrnili osebju prodajalne. Ovadili jo bodo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Vlomi in tatvine

Med 11. 11. in 13. 11. je v Novem mestu neznanec vlomil v prodajni kiosk in odtujil pirotehnične izdelke. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Na Ljubljanski cesti v Novem mestu je v noči na 13. 12. nekdo z dvorišča stanovanjske hiše odtujil praznično osvetlitev. Lastnika je oškodoval za 120 evrov.

Na parkirnem prostoru na Bohoričevi ulici v Krškem je med 8. in 10. uro neznanec iz odklenjenega kombija odtujil 450 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj