Vlomi in tatvine, ilegalci

0
3323

V Trebnjem je zjutraj lastnik BMW-ja ugotovil, da so mu ponoči vlomili v vozilo in iz prtljažnika odnesli nekaj denarja. Skupaj z zvito pločevino, so storilci povzročili za skoraj dva tisoč evrov škode.

Metliški policisti so v Kapljišču obravnavali tatvino kolesa znamke Rock, črne barve, vredno okoli 500 evrov.

V Jami pri Dvoru so policisti iz Dolenjskih Toplic opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah so neznanci v noči iz četrtka na petek vlomili, pregledali prostore ter odnesli nekaj zlatnine in denarja – skupaj naj bi naredili za okoli dva tisoč evrov škode.

Policisti iz Trebnjega so opravili ogled nasilnega vstopa v cerkev v Velikem Gabru. Odnesli niso ničesar, so pa naredili za okoli sto evrov škode.

Mejne zadeve
Novomeški policisti so dopoldne pri Padežu prijeli dva državljana Maroka in državljana Alžirije, ki so v državo vstopili na nezakoniti način. Pri Tanči Gori so črnomaljski policisti dopoldne prijeli državljana Maroka, popoldne, okoli pete ure, pa enajst državljanov Alžirije. Še uro kasneje so pri Tanči Gori prestregli še 22 državljanov Pakistana. Postopki s tujci še niso zaključeni, so sporočili s PU Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj