Vlomi in tatvine, ilegalci

0
2274

V okolici Šentjerneja je v noči na 4. 8. nekdo vlomil v poslovne prostore in odtujil blagajno z menjalnim denarjem. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2500 evrov škode.

V Malem Kamnu na območju PP Krško je med 2. 8. in 3. 8. neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je zlat nakit, ročno uro in denar.

Oškodovanec je brežiške policiste obvestil, da je med 25. 7. in 4. 8. nekdo iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Bizeljski cesti v Brežicah odtujil neregistriran moped znamke Baotian, rdeče barve.

V Brezju pri Senušah je neznanec vlomil v nedograjeno stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 1000 evrov škode.

Nezakoniti prehodi držane meje

Policisti PU Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Tanče Gore izsledili in prijeli dva državljana Afganistana in na območju Gabrja državljana Pakistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni, so še sporočili s PU Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj