Vlomi in tatvine, nasilneža pridržali

0
629

V Irči vasi je med 19. 2. in 20. 2. nekdo odtujil čoln znamke Elan, model T300, ki ga je imel oškodovanec privezanega v bližini čistilne naprave. Popoldne je v Čemšah neznanec vlomil v počitniško hišo in odtujil alarmno napravo. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1000 evrov škode. V kraju Račica na območju Sevnice je med 16. 2. in 20. 2. ko so bili stanovalci odsotni, nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in zlat nakit. Lastnike je oškodoval za 7000 evrov.

Med 18.30 in 20.30 je v Vavti vasi neznanec izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je zlat nakit in lastnike oškodoval za 5000 evrov.

Nasilneža pridržali

Črnomaljske policiste so v večernih urah poklicali na pomoč iz Črnomlja, kjer naj bi pijan moški razbijal inventar v hiši in grozil staršema. Ob prihodu policistov se 44-letni nasilnež ni pomiril in ni upošteval ukazov policistov. Zoper njega so uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj