petek, 17 maja, 2024
DomaKronikaVlomi in tatvine. Zaspal med vožnjo.

Vlomi in tatvine. Zaspal med vožnjo.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 80 nujnih primerih. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požarov, nesreče pri delu in nedovoljenih prehodov državne meje.

Zaspal med vožnjo
Policisti PPP Novo mesto so bili nekaj pred 16. uro obveščeni o prometni nesreči na avtocesti v smeri proti Ljubljani pri izvozu za Trebnje. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v brežino. Lažje poškodovanega 23-letnega voznika, ki naj bi med vožnjo zaradi utrujenosti zaspal, so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti mu bodo zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Vlomi in tatvine
V Slovenski vasi je med 8. 8. in 9. 8. nekdo na parkirnem prostoru podjetja vlomil v rezervoar tovornega vozila in iztočil in odtujil okoli 200 litrov goriva.

Na delovišču v Novem mestu je med 8. 8. in 9. 8. nekdo vlomil v zabojnik in odtujil električno ročno orodje. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2.000 evrov škode.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča