Vlomi, tatvine, nesreče

35700
3771

Trebanjski policisti so v naselju Zagorica opravili ogled vloma v dva vikenda. Neznanci so odnesli motorno žago, električni puhalnik, več kosov ročnega orodja in prenosni zvočnik. Ocenjujejo, da so lastnikom naredili za nekaj več kot dva tisoč evrov škode.

Tretji vlom so popoldne obravnavali v Mirni vasi. Po prvih podatkih so tam vlomili v zadnjih desetih dneh ter odnesli hrano in pijačo, vredno nekaj deset evrov. So pa na objektu naredili za okoli tisoč evrov škode.

Novomeški policisti so opravili ogled vloma v leseno uto na Zobčevi ulici v Novem mestu. Odnesli so tri električne podaljške in lastnikov povzročili skupaj za okoli tristo evrov škode.

Zjutraj sta v Brežicah, na križišču Aškerčeva in Hrastinske, trčili voznici dveh osebnih avtomobilov. Policisti so eni od obeh napisali plačilni nalog zaradi izsiljevanja prednosti.

Dopoldne se je v Novem mestu v prometni nesreči lažje poškodoval 19-letni kolesar. Po prvih ugotovitvah je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebni avtomobil, ki je pred njim ustavil pred prehodom za pešce.

V Šentjerneju je 51-letna voznica zbila 71-letno peško, ki je šla čez cesto. Peška je padla na pokrov motorja in z glavo razbila vetrobransko steklo. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali na pregled v novomeško bolnišnico, kjer so ugotovili, da je lažje poškodovana. Policisti še ugotavljajo vse okoliščine nesreče.

Na novomeški urgenci so zvečer oskrbeli 14-letnega motorista, ki je na makadamski cesti med v okolici Žvirč, na območju policijske postaje Novo mesto, z 250-kubičnim kros motorjem zapeljal s ceste in trčil v skalo. Motorist se je lažje poškodoval, med vožnjo je uporabljal varnostno čelado.

V krški Vrbini je popoldne padel 13-letni kolesar in se lažje poškodoval. Med vožnjo je uporabljal varnostno čelado, so še sporočili s PU Nm..

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj