torek, 19 marca, 2024
DomaKronikaVlomi v hiše, stanovanje, prodajalne

Vlomi v hiše, stanovanje, prodajalne

Minuli konec tedna so policisti PU Nm obravnavali več vlomov in tatvin. Na dvorišču stanovanjske hiše v naselju K Roku je v noči na 25. 3. nekdo iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil žensko jakno.

Na parkirnem prostoru na Kolodvorski ulici v Trebnjem je med 24. 3. in 25. 3. nekdo z osebnega avtomobila Renault twingo odtujil katalizator.

V Dolenjih Ponikvah na območju PP Trebnje je med 24. 3. in 26. 3. neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in nakit v vrednosti okoli 300 evrov.

V stanovanjskem bloku na Kovinarski ulici v Krškem je 26. 3. med 11. in 16. uro neznanec vlomil v stanovanje. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

V Meniški vasi je med 24. 3. in 26. 3. nekdo skozi okno vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Odtujil ničesar, nastala je le škoda,
povzročena z vlomom.

Na Belokranjski cesti v Črnomlju je v noči na 27. 3. nekdo vlomil v prodajalno in odtujil tobačne izdelke. Okoliščine policisti še preiskujejo.

27. 3. v večernih urah je na Otočcu nekdo skozi vrata vlomil v prodajalno in odtujil tobačne izdelke. Okoliščine vloma policisti še preiskujejo.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča