sobota, 18 maja, 2024
DomaKronikaVlomilce vročina ne moti

Vlomilce vročina ne moti

V ponedeljek okoli 21. ure so brežiške policiste poklicali na pomoč iz bencinskega servisa, kjer naj bi mlajši moški kršil javni red in mir, se nedostojno vedel do uslužbenca, mu grozil in ga žalil. Zoper kršitelja, ki se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval ukazov, so uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. O kršitvah javnega reda in miru bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Vlomi in tatvine

V Sromljah je med 9. 7. in 10. 7. neznanec s strehe objekta odtujil okoli deset metrov bakrenih odtočnih cevi.

V noči na 10. 7. je na Ljubljanski cesti v Novem mestu nekdo vlomil v poslovno stanovanjski objekt. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

Okoli 15. ure je pred poslovnim objektov v Črnomlju nekdo izkoristil nepazljivost oškodovanke, ki je na klop odložila torbico in se oddaljila. Storilec je iz torbice odtujil denarnico z gotovino in dokumenti in jo oškodoval za okoli 350 evrov.

Na kopališču v Gribljah je neznanec izkoristil krajšo odsotnost oškodovanca in mu odtujil torbo s ključi vozila in osebnimi predmeti. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 900 evrov.

Med 7. 7. in 10. 7. je na Vorančevi ulici v Novem mestu nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil televizijski sprejemnik.

V kraju Čelevec na območju PP Novo mesto je nekdo iz odprte garaže stanovanjske hiše odtujil kosilnico in lastnika oškodoval za 300 evrov.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča