Vlomilci po motorki in ostalo orodje

0
1050

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 63 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 199 klicev. Obravnavali so šest prometnih
nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in na območju PP Trebnje zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel
veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

Vlomi in tatvine

V noči na 8. 11. je v Novem mestu nekdo vlomil v prostore podjetja. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

Na območju Korenitke (PP Trebnje) je v noči na 8. 11. neznanec iz delavnice odtujil motorno žago. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 900 evrov.

V Gorenji Brezovici je med 6. 11. in 8. 11. nekdo vlomil v skladiščni prostor in odtujil motorno žago in več kosov orodja. Lastnika je oškodoval za okoli 2000 evrov.