četrtek, 18 aprila, 2024
DomaKronikaVlomilci po orodje, kotle, 'suho sadje'

Vlomilci po orodje, kotle, ‘suho sadje’

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 74 nujnih primerih. Posredovali so zaradi prometnih nesreč, štirih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nesreč pri delu in nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi in tatvine
Na območju Drganjih sel (PP Dolenjske Toplice) je med 18. 4. in 19. 4. nekdo vlomil v brunarico in odtujil 20 litrov goriva in ročno orodje. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 200 evrov.

Med 17. 4. in 19. 4. je v kraju Slinovce na območju PP Krško neznanec vlomil v prostore društva in odtujil več zabojev piva in tobačne izdelke. Društvo je oškodoval za okoli 1.400 evrov.

V kraju Talčji vrh na območju PP Črnomelj je med 16. 4. in 19. 4. nekdo vlomil v počitniško hišo in pomožni objekt. Odtujil je več električnih podaljškov, kotel za žganjekuho, baterijski vrtalnik, motorno žago in suhomesnate izdelke. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1.500 evrov škode.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča