sobota, 20 aprila, 2024
DomaKronikaVlomilci, tatovi katalizatorjev, ukradla denar iz blagajne

Vlomilci, tatovi katalizatorjev, ukradla denar iz blagajne

Na delovišču v Češči vasi je v noči na 27. 10. nekdo vlomil v zabojnik in odtujil električne vodnike. Škode je za okoli 1000 evrov.

Med 24. 10. in 28. 10. je na parkirnem prostoru na Foersterjevi ulici v Novem mestu neznanec z osebnega avtomobila Volkswagen polo odtujil katalizator.

Na območju Gorenjih Kamenc je 27. 10. nekdo iz delavnice odtujil električno ročno orodje in lastnika oškodoval za okoli 1000 evrov.

V prodajalni v Novem mestu je nekaj pred 16. uro neznanka izkoristila nepazljivost osebja, iz blagajne odtujila okoli 200 evrov in pobegnila.

Okoli 19. ure je v Svibniku na območju PP Črnomelj nekdo skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

Kršitelja pridržali

Nekaj po 22. uri so policiste PP Črnomelj poklicali na pomoč iz gostinskega lokala v Črnomlju, kjer naj bi pijan moški razgrajal in razbijal inventar. 34-letnemu moškemu so zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog. Z navijanjem glasne glasbe, razbijanjem in razgrajanjem je moški po odhodu iz lokala nadaljeval tudi v zasebnem prostoru, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje, so še sporočili s PU NM.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča