Vlomilci ukradli pet lovskih pušk

0
2267

Metliški policisti so ob pomoči kriminalističnega tehnika opravili ogled vloma v stanovanjsko hišo v naselju Malo Lešče. Po prvih zbranih obvestilih so neznanci med šesto zjutraj in drugi uro popoldne vlomili v hišo in pregledali prostore. Kot kaže, so odnesli pet lovskih pušk, nekaj nabojev in gotovine. Naredili so precejšnjo škodo, okoliščine primera policisti še preverjajo.

V trgovini trgovskega centra v Novem mestu so zvečer poklicali policiste, ker so ugotovili tatvino parfuma v vrednosti 60 evrov. Po posnetkih nadzorne kamere so ugotovili, da ne moški vzel parfum iz embalaže, skril v hlače in odkorakal mimo blagajne brez plačila.

Na bencinski servis v Krškem so ob polnoči prišli trije neznanci, v ročko natočili devet litrov goriva, v notranjosti naročili pijačo in cigarete, potem pa zbežali brez plačila.

V Krškem, na Cesti, so policisti opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo, ki se je najverjetneje zgodil dan prej, v dopoldanskem času. Po prvih ugotovitvah so odnesli nekaj zlatnine ter naredili škodo na oknih in vratih, so še sporočili s PU NM.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj