torek, 23 aprila, 2024
DomaKronikaVlomilci ukradli več 100 kg suhomesnatih izdelkov

Vlomilci ukradli več 100 kg suhomesnatih izdelkov

V torek zjutraj so črnomaljski policisti s kriminalističnim tehnikom opravili ogled vloma in tatvino v Petrovi vasi. Tam so storilci ponoči vlomili v prostore kmečkega turizma in hladilnice ter odnesli nekaj sto kilogramov suhomesnatih izdelkov. Skupno škodo ocenjujejo na več kot 10.000 evrov.

V torek dopoldne so se črnomaljski policisti odzvali klicu občana, ki je prijavil, da so mu v zadnjih treh tednih v Belčjem vrhu odnesli pet električnih pastirjev in mu tako povzročili za okoli 800 evrov škode.

Neznanci so v noči iz torka na sredo na delovišču v Šmihelu prerezali in odnesli približno 30 metrov električnega vodnika ter gradbenemu podjetju tako povzročili za okoli 500 evrov škode. Vodnik je bil v času tatvine pod
napetostjo. Policisti o primeru še zbirajo obvestila.

V naselju Reva so trebanjski policisti obravnavali vlom v garažo in tatvino kotla za žganje in dva akumulatorska polnilnika. Škode naj bi bilo za približno 400 evrov.

Kršitve javnega reda in miru

Policisti so obravnavali sedem kršitev javnega reda in miru na javnem kraju ter tri prijave kršitev v zasebnem prostoru.

V torek popoldne so novomeški policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru na Maistrovi ulici. Po prvih zbranih obvestilih je prišlo do prepira med tremi osebami, ki se je sprevrglo v fizično obračunavanje in napadom na 57-letnika. Dvema kršiteljema so napisali plačilne naloge.

V torek zvečer so policisti v Krškem napisali plačilni nalog 65-letniku, ki se je prepiral in grozil znancu.

V noči iz torka na sredo so policisti posredovali v Mirni Peči. Tam je prišlo do prepira med bivšima partnerjema, pri čemer je 39-lertni kršitelje v vinjenem stanju žalil in zmerjal s svojo bivšo partnerko in si prislužil plačilni nalog.

V sredo zvečer so se policisti odzvali na klic iz bencinskega servisa v Metliki. Tam je uslužbenka opozorili 35-letnika, da na bencinskem servisu ne sme kaditi, pri čemer se je slednji začel razburjati in žaliti uslužbenko, zato je poklicala policijo. Napisali mu bodo plačilni nalog, so sporočili s PU Nm.

 

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča