nedelja, 5 maja, 2024
DomaKronikaVlomilska turneja na območju Uršnih Sel

Vlomilska turneja na območju Uršnih Sel

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 75 nujnih primerih

Med 2. 6. in 5. 6. je na Poganški ulici v Novem mestu nekdo vlomil v dva delovna stroja in odtujil dve bateriji in okoli 250 litrov goriva. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 2.000 evrov.

V noči na 5. 6. je na Vodnikovi ulici v Novem mestu nekdo vlomil v pomožni objekt ob stanovanjski hiši in odtujil samokolnico, nahrbtno škropilnico in osem cvetličnih korit z rožami. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov.

V naselju Brege na območju PP Krško je med 4. 6. in 5. 6. nekdo vlomil v pomožni objekt ob stanovanjski hiši in odtujil električno ročno orodje.

Na območju Uršnih Sel so neznanci vlomil v tri počitniške hiše. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so na območju PP Brežice (Dobova, Rigonce, Obrežje, Loče) izsledili in prijeli 30 državljanov Bangladeša, 23 državljanov Maroka, 21 državljanov Pakistana, devet državljanov Sirije, devet državljanov Afganistana, pet državljanov Nepala, tri državljane Iraka, dva državljana Indije in po enega državljana Somalije, Alžirije, Sudana, Rusije in
Kitajske. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo, še niso zaključeni, so še sporočili s PU Nm.

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča