sobota, 20 aprila, 2024
DomaLokalnoVoda in kje brez elektrike

Voda in kje brez elektrike

Komunala Trebnje d.o.o. obvešča uporabnike pitne vode na zasebnem vodovodnem sistemu Cirnik- Ravne v občini Mirna, da pitne vode pred uporabo ni več potrebno prekuhavati.

Komunala Trebnje d.o.o. obvešča vse uporabnike pitne vode na zasebnem vodovodnem sistemu Češnjice pri Trebelnem, da je zaradi prisotnosti Koliformnih bakterij potrebno vodo pred uporabo v prehrambene namene prekuhavati. Obvestilo velja do preklica.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo v torek dne 22. 3. 2022 od 8:00 do 14:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BOJANCI na izvodu VINOTOČ-JAVNA RAZ.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v torek dne 22. 3. 2022 od 8:00 do 14:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DRAGE ME, izvod Proti Ravnacam.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v torek dne 22. 3. 2022:

od 8:00 do 13:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DRUŽINSKA VAS;
od 12:00 do 14:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RATEŽ VOVKO.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v torek dne 22. 3. 2022 od 8:00 do 12:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MIRNA PEČ 2 na izvodu NASELJE OB GLAVNI CESTI PROTI MIRNI PEČI.

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško nadzorništvo Mokronog obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije v torek dne 22. 3. 2022:

med 8:30 in 12:00, na območju transformatorske postaje Selska gora, nizkonapetostno omrežje – Cirnik;
med 12:00 in 14:00, na območju transformatorske postaje Mirna Roje 2, nizkonapetostno omrežje – Zgornja vrsta.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča