Vreme za smuko, po nižinah toplo

0
213

V torek bo še en dan za odlično smuko, v gorah bo zimsko vreme, s temperaturami pod ničlo. Nekaj oblakov bo na Pohorju in v Vzhodnih Karavankah.

Ponoči bo pri nas spremenljivo oblačno in suho, zjutraj bo lahko na Štajerskem in v Prekmurju prehodno rahlo snežilo ali deževalo, zato bo nevarnost poledice. Na Primorskem in Gorenjskem bo zjutraj večinoma sončno.

V večjem delu Slovenije bo zjutraj okoli ledišča. V Alpskih dolinah bo do -6 stopinj. Vse od Goriške do osrednje in JV Slovenije bo do 2 stopinji pod ničlo, ob morju bo 2 nad ničlo. Na Štajerskem in v Pomurju bo nič stopinj. Torek večjemu delu Slovenije prinaša sončno vreme, bolj oblačno bo ostalo le na SV. Vetra bo jutri zelo malo, na Primorskem bo popoldne zapihala šibka burja.

In dan ne bo nič zimski, razen v hribih. Na Primorskem se bo ogrelo do 11 stopinj, toplo bo tudi drugje po Sloveniji, saj bodo temperature od 6 do 9 stopinj, na Gorenjskem bo najmanj, 4 stopinje Celzija.

Sreda bo povsem brez oblačka, po nižinah bo zjutraj nekaj megle, ki pa ne bo vztrajala dolgo. Zjutraj bo -2, čez dan do okoli 10 stopinj. Splača se izkoristiti sončno vreme v prvi polovici tedna, ker ga bo v drugi polovici zelo malo. Četrtek bo oblačen in vetroven, nekaj jasnine bo le na vzhodu. Zjutraj bo okoli 0, popoldne 10, na vzhodu do 12 stopinj. Oblačen bo tudi petek, na zahodu bo občasno rahlo deževalo, drugod bo suho. Še bo toplo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj