sobota, 4 maja, 2024
DomaLokalnoWolt z dostavo v 30 minutah iz trgovin in restavracij

Wolt z dostavo v 30 minutah iz trgovin in restavracij

Priljubljena aplikacija za dostavo iz restavracij in trgovin že v začetku novembra prihaja v Novo mesto.

Novomeščani bodo lahko zdaj naročili dostavo iz 16 restavracij in trgovin. Na aplikaciji Wolt, ki omogoča dostavo v 30 minutah, lahko uporabnik plača s spletno kartico in z gotovino. Poleg dostave burgerjev, pic, testenin, jedi z žara, smutijev in sladic, lahko uporabniki na Woltu naročijo tudi banane, kruh, pijačo in celo izdelke za nego telesa.

 V svetu izredno priljubljena aplikacija, ki deluje v 23 državah sveta, v naslednjem tednu začenja obratovati v Novem mestu. Uporabniki bodo lahko na aplikaciji v realnem času spremljali, kje je njihovo naročilo in kdaj bo prispelo. Wolt odlikuje eden izmed najboljših dostavnih časov, saj od naročila do dostave v povprečju mine le 30 minut. Vse do 15. decembra pa bo Wolt v Novem mestu za vsa naročila omogočil brezplačno dostavo.

V Novem mestu bo mogoče naročiti več kot 300 različnih jedi iz restavracij in več kot 100 izdelkov iz trgovine Žito Ločna in Žito Kruharna BTC. Na Woltu bo možno naročiti pri naslednjih ponudnikih: McDonald’s, Gostilnica Barba, Don Bobi, Gostilna in prenočišča Gedžo, slaščičarna Pralina, Bistro Marof, Rdeča Češnja, Žito Kruharna BTC, Žito Ločna, PIE Shop, Solatni Bar & Grill, Under The Moonlight Lounge & Bar, Kitajska restavracija Nanking Mačkovec, Do kosti, Bistro Lira in celo Cvetličarna Arkade. Tako lahko na Woltu uporabniki naročijo jedi za kosilo, živila iz trgovine, ali pa celo dostavo cvetja ob praznovanju. Ponudba se bo ves čas nadgrajevala in dopolnjevala.

 Prihod Wolta v Novo mesto pozdravljajo tudi lastniki restavracij in trgovin

Wolt z dostavo v 30 minutah iz trgovin in restavracijPrimož Planinšek, lastnik slaščičarne Pralina, ob prihodu Wolta v Novo mesto pravi: »Z Woltovo storitvijo sem se prvič srečal na Češkem v času epidemije, saj je bil v tem času dostop do restavracij možen le s pomočjo dostave. Ideja se mi je zdela izjemno zanimiva tudi za Novo mesto in zdaj, ko bo na voljo tudi pri nas, sem se takoj odločil, da se jim pridružim. Sodelovanje z njimi vidim kot odlično priložnost, ki nam bo ponudila nov prodajni kanal, hkrati pa nam bo predstavljala odličen kanal za promocijo.”

Kot ključno prednost pa izpostavlja tudi to, da lahko z Woltovimi dostavljavci, ki so dostopni v vsakem trenutku, dostopa do širšega kroga kupcev: ”Do zdaj nismo imeli dostave, saj to predstavlja velik finančni in operativni zalogaj. Z Woltom imamo ves čas dostop do dostavljavcev in hkrati tudi kupcev. Woltova storitev bo veliko prispevala tako mestu kot ponudnikom, uporabnikom in dostavljavcem.«

V svoje vrste vabijo dostavljavce

Pri Woltu trenutno sodelujejo z več kot 700 aktivnimi tedenskimi dostavljavci v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Kopru in Celju. Njihovi modri heroji, ki skrbijo za nasmehe lačnih uporabnikov, imajo možnost fleksibilnega dela, kar tudi sami, poleg dobrega zaslužka, ocenjujejo za največjo prednost medsebojnega sodelovanja. Wolt v Novem mestu trenutno načrtuje širitev ekipe dostavljavcev in vse zainteresirane vabi k sodelovanju. Več na: https://wolt.com/sl/couriers.

Vsi novi uporabniki lahko izkoristijo tudi kodo NOVOMESTO6 za 6€ popusta ob prvem naročilu na Woltu.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča